SPONSORPAKKER

BIRDIE OG EAGLE KLUBB

FAKTA

NYHETER

HJEM

SAMARBEIDSPARTNERE

KALENDER

KONTAKT

Home Nyheter Fakta sponsorpakker Birdie og Eagleklubb Samarbeidspartnere

Ulseth

Martin

Home

Vil du være med å støtte meg til toppen?

Kontakt Birdie og Eagleklubb Kalender

ELEKTRISK GOLFTRALLE

Salg av Golftraller

Fakta               


Sport: Golf

Nasjonalitet: Norsk

Kjønn: Mann  

Alder: 24

Klubb: Byneset Golfklubb og Klæbu Golfklubb

Trener: Lars Martin Berg  

Handikap (Hcp): +3,3

Rangering Titleist 2015(øverste divisjon Junior): nr. 12

Norgescup 2016(øverste divisjon Senior): nr. 4

Nordic League 2017: nr. 50

Nordic League 2018: nr. 70

Nordic League 2019: nr. 92

Kategori: Proff  

Utstyr: Titleist, Taylormade

Satsning turneringer 2020: Nordic League, Europatour Kvalifisering, Swedish Golf Tour Future Series (Sverige)


Bakgrunnsinformasjon…


Jeg er en gutt på 24 år født i 1996. Tok grønt kortet som 7 åring og har spilt fast siden. Jeg er født og oppvokst i Klæbu.  Som 16 åring flyttet jeg til Akershus for å gå idrettsfag med golf på Hvam videregående skole.


Moderklubb er Klæbu golfklubb, hvor jeg har blitt klubbmester hvert år siden 2008 som henholdsvis junior og senior. Her har jeg hatt utallige treningstimer og god oppfølging fra klubb og lokal trener. Jeg er takknemlig for dette, men nå trenger jeg hjelp av andre for å utvikle meg videre.


Hvor er jeg nå…  


Lysten på å satse som profesjonell golfspiller begynte for alvor å ta form i løpet av skoletiden på Hvam Videregående, der jeg opplevde en fin utvikling som golfspiller. Da jeg begynte på Hvam hadde jeg 4,5 i hcp (handicap) og nå har jeg 0,3 hcp.  

Handicap i golf er en målestokk for en spillers spilleferdighet. Jeg har hatt jevn progresjon hvert år og ønsker å trene mer og hardere enn før for å fortsette denne framgangen.


Hvor vil jeg hen…


Fra 2016 av får jeg proffstatus, det vil si at jeg kan ta imot pengepremier på golfturneringer. Men det jeg anser som viktigst i starten av min karriere er å satse på et nivå der jeg blir utfordret, samt har mulighet til å hevde meg i toppen. Spille noen turneringer der jeg er blant de beste men også delta på noen av de turneringer hvor de fleste spillerne er bedre enn meg. Det absolutt viktigste for meg er at jeg trener mer og bedre enn mine konkurrenter, som senere vil gi resultater i turneringene.

Jeg vil det første året prøve å hevde meg i Norge og Sverige, spille Nordic League - kvalifisering på slutten av sesongen for å få fast plass på den serien i 2017.

Nordic League er hovedsakelig i Skandinavia, og består av turneringer på de nasjonale turene til Danmark (Ecco Tour), Finland (finsk Golf Tour), Norge og Sverige (Nordea Tour).


Den investerte kapital vil gå til …


Med tanke på at de aller fleste turneringene er i kjøre- og fly-avstand og jeg må bo på hotell og lignende så er det ganske kostbart. Så det meste av investeringen vil gå til turneringskontingent, reisekostnader og utgifter i forbindelse med reisene. Noe vil gå til treningssamlinger på vinterstid i utland, og noe til golfutstyr og forbruksvarer som baller og hansker.

Jeg ønsker selvfølgelig å gi noe tilbake, om det er i form av en dag med golf der jeg stiller opp og hjelper til eller andre arrangementer.Vil du være med å støtte meg til toppen?