SPONSORPAKKER

BIRDIE OG EAGLE KLUBB

FAKTA

NYHETER

HJEM

SAMARBEIDSPARTNERE

KALENDER

KONTAKT

Home Nyheter Fakta sponsorpakker Birdie og Eagleklubb Samarbeidspartnere

Ulseth

Martin

Home

Vil du være med å støtte meg til toppen?

Kontakt Birdie og Eagleklubb Kalender

ELEKTRISK GOLFTRALLE

Salg av Golftraller

Samarbeidspartnere 2019


Nidaros Sparebank er min lokale bank og har vært med som hovedsponsor siden 2016. Nidaros Sparebank er en finansinstitusjon som har hovedkontor i Klæbu sentrum. Banken ble grunnlagt i 1858 og vi har en lang og stolt
                                  tradisjon for å være en god bank for kunder og lokalsamfunn.


Bilverkstedutstyr og vaskeanlegg uten fordyrende mellomledd

Løftebukker, dekkmaskiner og testutstyr som dekker ditt profesjonelle behov. Vi har produktet som passer for for bilverkstedet, dekkverkstedet,                                       bensinstasjonen og den private bruker.


EAE Automotive Equipment Company vil være min caps sponsor i 2019. EAE ble etablert i 2003, de har produksjonsanlegg i Wujiang utenfor Shanghai og har
                                over 300 ansatte. De fokuserer på løftebukker for kjøretøy og har vært en av
                                de fremste leverandørene av garasjeutstyr for eksport i Kina. EAE eksporterer
                                til mer enn 90 ulike land og har i tillegg vært svært vellykede i
                                hjemmemarkedet i Kina.


Bright Technology Co Limited ble grunnlagt i 1988 og har utviklet seg til å bli en av de ledende globale spesialistene innen produksjon av dekkomleggere for bil og lastebil de siste tiårene.


Klæbu Treningssenter er mitt lokale treningssenter og en viktig støttespiller i hverdagen. Jeg har i lang tid brukt deres lokaler og trenings kompetanse, og setter stor pris på deres støtte.


Elesco Trondheim er Midt-Norges største autoriserte serviceverksted for lyd, bilde og hvitevarer, og er medlem av Elesco Norge AS. En landsdekkende service-kjede med 29 medlemmer. I tillegg til serviceavdelingen har de en installasjons- og salgsavdeling som har spesialisert seg på parabol, antenneanlegg og kabel-TV og er uten tvil Midt-Norges største ekspert innen
                                dette området. Deres installatører utfører også monteringsoppdrag
                                for andre handlere i Trondheimsområdet som Expert, Elkjøp, Lefdal,
                                Coop OBS og Siba.


Diz smykker er en norsk familieeid tilbehørsleverandør og nettbutikk. De har en bred kolleksjon med fokus på kvalitet, finish og flotte detaljer. Med deres smykker og skjerf har de som mål å omfavne enhver kvinne, uansett                                  anledning. Alle deres smykker er nikkel, bly og kadmium fri.


Forset Grus AS ble stiftet i 1985. Hovedkontoret og grustaket ligger i Klæbu Kommune, 20 minutter fra Trondheim. Selskapet har i dag en stabil og kunnskapsrik arbeidsstab på ca. 20 ansatte, hvor de fleste har vært ansatt i over 10 år. Omsetningen for 2015 var 75 millioner kroner og har topp kredittrangering hos ratingselskaper.


Ramlo Sandtak AS er en betydelig aktør innen foredling og transport av sand/grus og pukkprodukter. De er ca 35 ansatte i bedriften. De disponerer jevnlig om lag 80 biler for transport av ulike masser. Ramlo Sandtak AS er                                    lokalisert i Industriveien 63 på Heimdal. 


Gjervan AS drives av Bård Gjervan, han er maskinentreprenør og landbruksentreprenør. De er 15-20 ansatte avhengig av sesong, og deres hovedkontor ligger på Foldal gård, Leirvegen 1, Trondheim. Gjervan AS har en maskinpark med gravemaskiner (på hjul og belter), hjullastere,                                  Avant minilastere, spylevogner, feievogner og feiebil. De har også utstyr til                                 flishogging, stubbefresing og asfaltfresing. De eier nå 2 gårdsbruk, Foldal gård                                i Trondheim og Eidum Nedre i Stjørdal. I tillegg forpakter de også 2 gårdsbruk,                                Leira gård og Gisvold.