SPONSORPAKKER

BIRDIE OG EAGLE KLUBB

FAKTA

NYHETER

HJEM

SAMARBEIDSPARTNERE

KALENDER

KONTAKT

Home Nyheter Fakta sponsorpakker Birdie og Eagleklubb Samarbeidspartnere

Ulseth

Martin

Home

Vil du være med å støtte meg til toppen?

Kontakt Birdie og Eagleklubb Kalender

ELEKTRISK GOLFTRALLE

Salg av Golftraller

Går du med planer om å kjøpe elektrisk golftralle ?

S2T Tralle med lithium batteri for 36 hull Kr 5400.-
Tilleggsutstyr:

Scorekortholder                     Kr 100.-

Koppholder                            Kr 90.-

Sete                                     Kr 175.-

Paraplyholder                        Kr 100.-

Bag, hjultrekk og regntrekk    Kr 275.-


Ny enkel gå/stopp funksjon

Cruisekontroll med 6 hastigheter

Distansefunksjon 10 mtr, 20 mtr og 30 mtr for å sende den til neste Tee sted.

Alle priser er netto inkludert moms, avhentet

Klæbu Golfklubb eller fraktfri levering ved bestilling før 1. Juni.

Nye kommer inn ca 15. Juni (1. mnd forsinket pga Korona).


For spørsmål eller bestilling send mail eller ring:

knut@nordiclift.no

Tlf: 488 65 600Starten av 2020:

Jeg leverte mor og far på flyplassen på nyttårsaften og satte kursen 1 time sør mot Mar Menor. Her får jeg muligheten til å bo og trene med flere av de andre satsende spillerene på Team Norway. Så det er helt perfekt, det øker både kvalitet og ikke minst det sosiale at vi er flere. Jeg har planer om å tilbringe mesteparten av vinteren på gress i Spania, noe som jeg tror vil slå positivt ut når sesongen setter igang. For min del starter de første turneringene mot slutten av Februar i Barcelona området.


Julefeiring:

21. Desember reiste jeg ned med familien til Calpe, 1 time nord for Alicante for å feire jul. Det betyr for min del at det er muligheter for å trene masse golf, noe som er perfekt. Deilig vær, litt julefeiring og avslapping kan man heller ikke klage på.


Team Norway Camp:

I uke 48 hadde Team Norway en treningssamling på Mar Menor i Spania. Det var også den beste samlingen jeg så langt har vært med på. Synes egentlig alt var veldig bra, både opplegg, gruppa og sttøtteapparatet. I tillegg hadde vi gleden av å ha med Peter Hansson på samlingen som en del av støtteapparatet. Han har blandt annet vært med å vinne to Ryder Cuper, vunnet 6 ganger på Europatouren, endt på andre plass i The Masters og vært innenfor Topp20 på verdensrankingen. Så mye erfaring der altså!
Personlig har jeg begynt på noen endringer teknisk, så da er det mye å jobbe på, noe som er veldig motiverende.


Oppsummering av sesongen 2019:

Sesongen 2019 er over og da er det vel på sin plass med en liten oppdatering, litt refleksjon og kort om planene for neste sesong.

Denne sesongen har bestått av både oppturer og nedturer, personlig synes jeg det har vært litt for mye av sistnevnte. Det har nok en del med at forventningene og troen på at jeg kan prestere på et høyt nivå til tider er vel høye. Jeg har spilt ganske mange gode enkelt-runder, uten å ha klart å sy det sammen til en hel turnering. Har gjerne vært en runde som har vært ødeleggende. Det har selvfølgelig ikke bare vært dårlige turneringer, jeg har en T10 plassering som beste, men skulle gjerne hatt flere av de.

Hvis man skal se på helheten, så har det i år, som tidligere, vært progresjon. Snittscore er forbedret, stabiliteten er bedre og jeg føler at jeg er en bedre golfspiller nå enn for et år siden. Selv om jeg skulle ønsket at kurven var mye brattere, så vet jeg at slik er det ikke alltid. Det handler om ”å skynde seg langsomt”.

Jeg må få sagt at jeg setter ekstremt stor pris på alle som er med å støtter meg og heier meg fram. Uten alle støttespillerne og samarbeidspartnerne kunne jeg ikke satset i den grad jeg gjør i dag. Jeg vet at det er mange som ønsker meg alt godt og ønsker at jeg skal lykkes.


Alle planene for kommende sesong er ikke spikret enda, men planleggingsprosessen er i gang. Jeg har de siste ukene trent golf innendørs på Lade der jeg har tilgang på treneren min til enhver tid. Jeg har økt mengden styrketrening, siden det er i denne perioden man virkelig har mulighet til det. På Klæbu Treningssenter er jeg så heldig å få kyndig hjelp av personlig trener når jeg ønsker og ellers får trene fritt.

Jeg har et mål om å tilbringe mye av vinteren på gress for å være best mulig rustet til turneringssesongen. Og så langt vet jeg at jeg skal en uke på landslagssamling med Team Norway i uke 48. Og at jeg skal tilbringe jula litt nord for Alicante, der prosentandelen golftrening blir betraktelig større enn julefeiring for min del. Jeg har ikke bestilt retur enda, så jeg får se hvor lenge jeg blir der nede. Ellers er planen å spille litt Gecko Tour før Nordic League Winter Series fra midten av Februar. Det er planene for starten av vinterhalvåret hvertfall.


Jyske Bank Made In Denmark Qualifier:

Turneringen endte med MC med to slag for min del etter rundene 74-70 og par totalt på Ry-Silkeborg Golfklubb. I relativt enkle og fine forhold la jeg igjen for mye slag på ulike plasser. Gjorde noen unødvendige feil og klarte ikke å ta godt nok vare på mulighetene jeg ga meg. Selv med en grei andre runde var jeg dessverre litt for langt bak etter første dag. Men da gjelder det å ta med seg det som var bra og å prøve å forbedre det som var for dårlig.
Bravo Tours Open - Rømø:

I full blest og kalde forhold klarte jeg å avslutte på en delt 10. Plass på Rømø med en total score på +4 etter rundene 75-72-73. Storfornøyd med det, selv om man alltid ønsker å være helt i toppen. Etter et par tøffe år på Rømø hvor vinden har bestemt hvor ballen skulle gå, følte jeg at jeg hadde mer kontroll i år. Så det var deilig, og ikke minst godt å føle at spillet sitter og at man klarer å score litt.


Fredag 26.04.2019

Master of the Monster:

Første turneringen her ’’hjemme’’ ble Master of the Monster på Green Eagle Golf i Tyskland. En Match-Play turnering hvor det var vinn eller forsvinn. Enn veldig fin, men brutalt lang golfbane hvor man blir belønnet for å slå ballen bra. Jeg møtte Felix Pålson i første match, men var dessverre noen slag for dårlig og tapte 2/1 på hull 17. Med en litt treg start fra min side kom jeg litt på helene tidlig, det ble et tappert forsøk på opphenting men holdt ikke helt. Jeg føler selv jeg spilt ganske bra, men gjorde noen litt for enkle. Det klarte han å utnytte og dermed var han litt bedre enn meg. Sånn er match-play, ekstremt surt og irriterende. Men sånn er gamet. Nå blir det videre til neste turnering på Rømø som spilles neste uke.


Team Norway samling Halmstad:

Etter noen dager med påske på fjellet med litt langrenn og alpint med familien, avsluttet jeg påska i Halmstad på Team Norway samling. Veldig fin oppladning i forkant av sesongstarten på Nordic League. Samlingen var veldig bra med tanke på opplegg, anlegg, bane og vær. Vi hadde alt vi trengte på en plass, så det var upåklagelig. Føler at jeg fikk bra svar på hvordan spillet er, og kjenner at det først og fremst er mengde utendørs på gress som kreves. Ganske fornøyd med de svarene jeg får og har et godt bilde av hva som må forbedres.


Tirsdag 02.04.2019

Treningstur til Østlandet:

Jeg tilbringer en drøy uke på Østlandet for å få spilt på gress. Etter noen uker hjemme med innendørstrening er det alltid deilig å komme ut å få spilt. Man godtar både litt kulde og vind så lenge man får spilt på gress igjen. Jeg spilte tre runder på Gamle Fredrikstad og tre runder på Moss og Rygge. Begge flotte golfbaner som er i bra stand datoen tatt i betraktning. Spillet var ganske solid, så det er godt å få svar på at noe av det man har gjort den siste tiden har vært riktig.
Jeg avsluttet turen med å spille Rizk Invitational i Strømstad, kul turnering og bra opplegg. Det var en to-manns scramble, men vi leverte dessverre noen slag for dårlig til pallplass.


Ecco Tour og Swedish Golf Tour Winter Series:

Jeg spilte begge Winter Seriesene, bestående av fire turneringer. Selv om det var mye positivt å ta med seg fra disse holdt det dessverre ikke til mer enn en T-33 og resten MC. Litt surt når målsetningene og forventingene er langt høyere. Men bare å ta med seg mye bra golf også prøve å få luket bort det som var for dårlig.
Ellers var det veldig bra arrangement både fra Ecco Tour sin side på PGA Catalunya og fra Swidish Golf Tour sin side på Lumine. Ikke noe å utsette på der, så det er bare å se fremover, trene masse og levere bedre utover sesongen.


Team Norway samling på Mar Menor:

I 2019 er jeg en del av det nye Team Norway og vi startet året med en treningssamling på Mar Menor i Spania i forkant av Nordic League Winter Series. Veldig bra å få inn litt mengde på gress før turneringene startet og etter en periode innendørs med teknikktrening. Dagene var fullpakket med golftrening, spill, fystrening, møter og noen foredrag. Kjempe bra opplegg, og veldig fin timing i forkant av de første turneringene.


Juleferie i Spania:

Juleferien 2018 ble tilbringt i Spania hvor jeg fikk trent og spilt masse golf. Jeg og familien min bodde en time nord for Alicante, så spilte dermed mest på La Sella, men også noen runder på Oliva Nova, La Galliana og Alicante Golf. Veldig happy med å få spilt masse golf og tilbringt jula i varmere strøk.


Lørdag 03.11.2018

Team Norway Camp på Mar Menor:

Jeg hadde gleden av å bli invitert til en Team Norway Camp i Spania, som gikk fra 20.10-01.11. Veldig gøy å få mulighet til å være med, det viser at man har gjort noe riktig det siste året. Vi holdt til på Mar Menor i Spania og spilte på de forskjellige banene rundt. Vi fikk spilt/trent mye golf, samt fys. De stilte med støtteaparat/trenere som var tilgjengelig når vi trengte det. Setter pris på at jeg fikk være med på en slik samling.


European Qualifying School:

Jeg deltok på første steget til Europatour kvalifiseringen i Portugal, på banen Bom Sucesso i Obidos. Dette var en av åtte baner første steget gikk på, hvor 20% gikk videre etter fire runder. Jeg gikk rundene 75-71-77 og havnet med det et slag utenfor cut grensa før siste runde. Selv om spillet føltes veldig bra var det ikke så mye jeg klarte å få til med en iskald putter. På noe som dessverre var halvdårlige greener klarte jeg ikke å finne kombinasjoenen av riktig speed og linje. Dermed var jeg ute av kvalifiseringen og fikk ikke mulighet til å bli med videre for å kjempe om spillerettigheter på Challengetour eller Europatouren. Jeg viste at det kom til å bli tøft, men følte samtidig at det absolutt var oppnåelig. Jeg følte meg veldig bra på vei inn i turneringen og hadde stor tro. Men sånn blir det noen ganger. Så man får fortsette å jobbe også prøve igjen til neste år.


Ekerum Øland Masters:

I turneringen Ekerum Øland Masters ble det en delt 32 plass med rundene 71-76-72 og +3 sammenlagt. Startet turneringen med en fin første runde, mens dag to ble en jobbe dag i mye vind. Mens jeg igjen på tredje runden kom tidlig i gang med bra spill, men med noen få misser som drepte litt momentum ble det bare en runde på par. Så da måtte jeg ta til takke med en helt grei plassering og kunne si meg nokså fornøyd med spillet. Positive var at jeg følte stabiliteten hadde vært der over lengere tid og at jeg var rimelig fornøyd med hvordan spillet var. Dette var for min del den siste Nordic League for sesongen, selv om det gjensto to på terminlista.


Harboe Open:

I Harboe Open i Danmark endte jeg på en delt 33 plass med rundene 70-76-73 og +3 sammenlagt. Spillet var egentlig ganske bra selv om jeg presterte å gjøre litt for mange små feil her og der. Hadde jeg klart å unngå disse kunne jeg vært med å kjempet høyere oppe på lista. Men totalt sett en okei turnering fra min side. Dessverre en av de dårligste banene vi spilte i år, både i forhold til layout og stand.


Fredag 14.09.2018

Tinderbox Charity Challenge:

Tinderbox Charity Challenge på Odense Eventyr Golf endte dessverre med missed cut for min del. Med en serdeles dårlig første runde på +9 var jeg allerede der for langt etter. Jeg fulgte opp med en -2 runde men det var noen slag fra å få spille siste runde. Rett og slett en grusom dag nærspillsmessig, til tider føltes hullet mindre enn ballen og da er det ikke enkelt å få til en brukbar score. Det var en glipp, ferdig med det og ser fram mot de neste turneringene.


Bråviken Open:

Jeg endte på en delt 22. Plass med rundene67-71-68 og -10 totalt på Bråviken Open. Spillet var veldig bra denne uka, men når det er en relativt enkel bane er ble det et birdiekjør i toppen av lista. Sier meg fornøyd med -10 totalt og prøver å ta med meg den gode følelsen videre.
 

Åhus KGK ProAm

Med rundene 70-74-75 og +9 totalt endte jeg på en delt 42. Plass under turneringen i Åhus. Et fantastisk arrangement og en enormt fin og bra bane. Spillet var ganske bra denne uka, men noen små feil her og der gjør at jeg gir bort litt for mye slag. Det var ingen enkel bane og det vises også på scorene. Sier meg fornøyd med at spillet blir bedre og bedre også blir det å bygge på det mot de neste turneringene.


Fredag 17.08.2018

Første turneringene i høstsesongen:

Holtsmark:

Denne uka spilte jeg turnering hjemme i Norge, på Holtsmark GK, dette også en Nordic League turnering. Første gang jeg har spilt banen, et flott anlegg med masse kule og bra golfhull. Men klarte ikke å få spillet til å klaffe helt, med litt fokusglipp og enkle feil ble det en dårlig uke for min del. Jeg endte noen slag bak cutgrensa og måtte ta til takke med to runder. Selv om det endte slik er det egentlig ganske grei golf til tider, så bare å jobbe videre mot neste. Neste turnering nå blir en ProAm turnering i Sverige.

Knistad:

Den andre turneringen gikk på Knistad GK i Sverige. Jeg klarte å bygge videre på det som var bra og leverte til tider god golf. Jeg endte til slutt på en delt 35. Plass med en total score på -3 (69-72), pga dårlig vær ble siste runden avbrudt og avlyst. Fornøyd med at jeg klarer å gjøre ganske mange birdies, så da er det bare å prøve å luke bort litt bogeys fremover.
Esbjerg:

Jeg spilte først Made In Denmark Qualifiseringen i Danmark, den jeg fikk en andreplass på i fjor (på en annen bane). Spilte Esbjerg, en nokså tøff bane i litt tøffe forhold. Selv om jeg var ganske tilfreds med deler av spillet klarte jeg å rote bort masse slag på noen få hull. Jeg gikk fire hull på rad første dag sju over par, det har man ikke råd til. Så jeg misset cutten med to slag, kjipt men bare å bygge videre på det som var bra.

LagNM og trening:

I starten av Juli hadde jeg omtrent to uker hjemme som stort sett besto av trening og avslapping. Følte jeg fikk litt orden på spillet og at ting var på riktig vei.
I midten av Juli spilte jeg LagNM  Elitedivisjon for Byneset på Miklagard. Vi endte til slutt på den litt sure fjerde plassen. Noe som egentlig var en veldig bra prestasjon, men med bare tre slag bak andre plassen var det også litt surt. Laget i sin helhet spilte bra. Selv følte jeg spillet var ganske så bra, litt dårlig i fouresomene, men ellers fornøyd. Var deilig å se litt framgang etter noen dårlige turneringer tidligere. Etter LagNM hadde jeg en ny uke hjemme for trening og fortsettelse med selvtillit bygging.


Kort oppsumering fra turneringene i Juni:

Etter turneringen i Estland tok jeg en uke pause fra turneringer, med noen dager ferie, trening og avslapping. Følte jeg trengt det for å lade opp bateriene.
De neste turneringen fikk jeg ikke ting til å stemme, egentlig hele juni måned var dårlig resultat messig. Selv om deler av spillet var bra fikk jeg ikke alt til å klaffe.

Mandag 28.05.2018

Pärnu Bay Golf Links Challenge

Da var jeg hjemme igjen etter turneringen i Estland. Jeg endte til slutt på en delt 37. Plass etter rundene 70-73-73 og par totalt. For å starte med synes jeg det er veldig mye bra. Spillet føles ganske solid og jeg liker hvordan jeg spiller golf for tiden. Så akkurat derfor er jeg ikke helt fornøyd med selve plasseringen og scoren jeg ender opp på. Jeg føler meg mye bedre enn hva jeg får vist og på en uke jeg er bra skal jeg helst være litt lengere oppe på lista. Men misforstå meg rett, er ikke misfornøyd med turneringen, det kunne helt sikkert vært langt dårligere. Jeg tar med meg alt som er bra og skal prøve å forbedre de delene der jeg taper terreng. Står over neste ukes turnering for å trene og koble av litt. Har vært på tur og spilt hver uke siden midten av April, så tror det er riktig å stå over denne.
Jeg håper på å komme tilbake til Estland og Pärnu for ny turnering neste år. Fantastisk plass, bane og arrangement!

Stora Hotellet Bryggan Fjällbacka Open

Turneringen i Fjällbacka endte for min del 2 slag bak cut-grensen med rundene 72-73 og tre over par totalt. Spillet var fint men gjorde alt for lite birdies og plukket opp noen unødvendige bogeyer. Ligger litt i små detaljer og litt for dårlig nærspill. Kjedelig når jeg synes jeg spiller ryddig og bra, uten å være i trøbbel. Men sånn vil det være noen uker, så da er det bare å komme seg på treningsfeltet for å rette opp i det men er for dårlig på.


Master of the Monster (MATCH PLAY)

Match play turneringen Master of the Monster spiltes på Green Eagle i Tyskland. En flott, men brutalt lang bane som vi skulle spille lengst mulig i denne turneringen. Det er en Europatour bane, så ting var på stell. De første to rundene av turneringen var Match play (en mot en) hvor det var vinn eller forsvinn. Jeg gikk seirende ut av både første og andre match, det var jevne matcher hvor jeg klarte å gå seirende ut fra. I tredje runde var det et nytt format, da skulle vi tre og tre gå ut å spille en 18 hulls runde hvor det var den med lavest score som gikk videre. Jeg møtte Elias og en danske, der både jeg og Elias måtte pakke baggen å dra jeg. Alltid surt å ryke ut, men kunne notere en finfin delt 7 plass og nok en god turnering. Etter å ha spilt 36 hull samme dag i 28-30 grader å sol, kjørte vi fra Hamburg til Trondheim. Det var en lang biltur!


Willis Towers Watson Masters - by Egekilde

Pro-Am turneringen endte for min del med en 22. Plass, noe som var en fin opptur både resultat og spillmessig. Deilig å få til noen gode runder bestående av litt birdies og en eagle. Ett litt annet oppsett en vanlig denne turneringen. For det første spilte vi en Pro-Am turnering på siden av vår egen, hvor vi var to proffe og to amatører på hvert lag. Både denne og vår individuelle turnering hadde et modifisert stableford system. 5 poeng for eagle, 2 poeng for birdie, 0 for par, -1 for bogey og -3 for dobbel eller verre.
På tre runder endte jeg på 14 poeng, rundene besto blandt annet av 14 birdier og 1 eagle. Deilig å få til litt bra spill og kjenne at man får betalt for den tiden man legger ned.


Bravo Tours Open - by Visit Tønder

Turneringen ble i år som i fjor en kald og vindfull start på sesongen. Men det er kanskje ikke så rart med tanke på at vi spiller på en øy utenfor Danmark i april. Jeg gikk rundene 78-76 og +10 totalt, med det havnet jeg 1 slag bak cut-grensen. Det er alltid ufattelig kjipt, men sånn er det noen ganger. Jeg synes at jeg spilt brukbar golf forholdene og årstiden tatt i betrakning, men skulle selvfølgelig sett at jeg var på riktig side av Cuten.


Abbekås Open

Abbekås Open er det ikke veldig mye å si om. Jeg tok den i første omgang som en oppkjøring til Rømø for å få inn noen turneringsrunder, noen som trengs etter en lang vinter. Spillet var som forventet rustent og med rundene 78-80 måtte jeg langt ned på lista på turneringen. Men for min del var det en veldig fin start på sesongen hjemme i Scandinavia med tanke på at den kom rett før Nordic League starten.


Søndag 15.04.2018

Neste turneringene

I morgen setter jeg kursen sørover, første turnering er Abbekås Open, helt sør i Sverige (20-21 april). Etter det kjører jeg videre til Rømø som ligger på en øy helt vest i Danmark. Det blir første turnering på Nordic Legue i Scandinavia for sesongen som starter 25 april. En liten uke etter skal jeg spille en Pro-Am turnering på Fyn (Odense). Det er også en del av Nordic League men med midre startfelt, og en litt annen spilleform. Etter det kjører jeg til Tyskland for å spille neste turnering der, før jeg skal hjem i noen dager.

 

Treningsleir Byneset

Da har jeg akkurat kommet hjem fra en ukes treningsleir i Spania med Byneset. Vi har vært en time sør for Barcelona, på Lumine. Fått spilt og trent mye, og jeg merker det er mengde som trengs nå etter en lang vinter. Været har ikke vært noe å skryte over, men ble mindre nedbør enn først meldt så skal være glad for det. Nå er jeg veldig klar for at sesongen skal starte for fult!


Onsdag 21.02.2018

Winter Series PGA Catalunya

Nå er jeg ferdig med to turneringer på PGA Catalunya, begge endte med missed cut. Mye bra spill, men må få luket bort en del slag på og rundt green. Det er fortsatt rustent etter en vinter med innendørstrening. Jeg har nå vært i Spania i litt over to uker, jeg startet med en uke trening på Lumine før turneringene. Nå har jeg forflyttet meg tilbake til Lumine hvor jeg skal spille to nye turneringer, den første med start førstkommende lørdag. Så det blir to treningsdager med innspill både på Lakes og Hills. Begge banene skal spilles i turneringene.


Lørdag25.11.2017

Går du med planer om å kjøpe elektrisk golftralle ?

Martingolf har nå i sommer hatt to traller til testing.
En ble brukt av meg og den andre av Elias Bertheussen.
De ble brukt nesten hver dag vekselvis over 18 og 36 hull(Trening, Nordic League og Challengetour)

Begge fant trallene meget gode og enkle i bruk, det er nå bestilt inn traller med ankomst i Desember 2017.

Prisene er som følger, for de som bestiller før jul
S2T Tralle med lithium batteri for 36 hull Kr 4900.-

Tilleggsutstyr:

Scorekortholder                     Kr 90.-
Koppholder                            Kr 75.-
  Sete                                     Kr 150.-
Paraplyholder                        Kr 90.-
 Bag, hjultrekk og regntrekk     Kr 250.-

Alle priser er netto inkludert moms.
Eventuell porto for forsendelse kr 400.-

Enkel gå/stopp funksjon
Cruisekontroll med 6 hastigheter
Distansefunksjon 10 mtr, 20 mtr og 30 mtr for å sende den til neste Tee sted


Spørsmål send mail eller ring
martin@martingolf.no
Tlf 488 65 600


Lørdag 07.10.2017

Full kategori i Nordic League for 2018:
Da er min siste turnering for sesongen over. Jeg spilte Ecco Tour finalen Race to Himmerland. Spillet var bra, men med et fryktelig svakt nærspill endte jeg noen slag bak cutten og fikk hjemreise en dag tidligere. Det ble derfor veldig spennende for min del når det gjaldt rankingen. Etter alle var inne etter dag tre i Danmark ble jeg stående på 50. Plass på Nordic League rankingen, siste plassen som får alle turneringene for neste år. Det var veldig deilig!


GolfUppsala Open:

Jeg endte på en 32. Plass i Uppsala etter rundene 68-73-79 og +1 totalt. Etter en meget god første runde var jeg på en delt 4. Plass, etter en sliterunde dag to var jeg på en delt 14. Plass. Så da var det fryktelig kjipt å avslutte med en så dårlig siste runde, hvor jeg gjør alt for mye feil og ikke får uttelling for det som var bra. Men tar med meg en klart cut og mye bra spill de første to rundene.The 12 Twelve Championship:

Spilte turnering rett utenfor Holsterbro i Danmark. Det var et nytt konsept som Ecco Touren testet ut, hvor hver runde gikk over 12 hull. Det var cut etter 24 hull hvor topp 30 gikk videre, så en ny cut etter 12 hull, så en ny cut etter 12 hull igjen, hvor de var 4 spillere som spilte om seieren de siste 6 hullene.
Etter 24 hull var jeg +1 og dessverre tre slag bak cutten. Jeg var godt fornøyd med å gjøre 6 birdier og 1 eagle, men det som var dårlig var dessverre alt for dårlig.

Onsdag 30.08.2017

Klar for ny turnering på Nordic League, denne gang Polarputki Finnish Open en liten time fra Helsinki.
Banen virker spennende og er i bra stand, spillet føles bra så jeg har trua.
Første runde, torsdag starter jeg 12.50 fra hull 1.


Søndag 27.08.2017

Europatoureren Made In Denmark på Himmerland Golfresort var en enorm opplevelse. Jeg har ikke opplevd maken til arrangement og opplegg for både spillere og publikum. Det var sinnssykt kult å få være med å spille. Må innrømme at det var hakke mer nervøst enn vanlig på første tee på første dag foran masse publikum. Men når jeg først kom i gang var det mer eller mindre som en vanlig runde, men selvfølgelig litt spesielt med publikum. Spilte bra første dag, noe småpirk her og der, men en +1 runde var absolutt greit. Det var et greit utgangspunkt før andre runde. Men andre runde ble dessverre mer eller mindre en fiasko, kom helt greit i gang. Men like før runding og ut hele runden ballet det på seg. Fikk juling i vind, slo noen baller lost og klarte aldri å komme inn i fint spill igjen. Så da falt jeg masse på lista.
Men alt i alt, en helt syk opplevelse og veldig god erfaring å ha med seg videre.
Jeg skal tilbake på Europatouren!


12.08.2017

Isaberg Open ble ikke noe bra. Med rundene 76 - 79 ble det langt nede på lista og hjemreise etter dag 2. Første runden som jeg startet bra og som egentlig inneholdt mye bra spill klarte jeg å rote til. Noen unødvendige andre slag på par 5 hull, litt dårlig putting og en lost koster litt mye. Andre runden kom jeg dessverre aldri inn i sonen, så det var jevnt over for dårlig hele veien.
Så det er bare å trene videre og se mot de neste turneringene.


Lørdag 05.08.2017

Endelig!

Etter mye nesten og litt dårlig så satt det. I Nordic League turneringen Made In Denmark Quailifer på Skjoldenæsholm Golfcenter kom jeg på en flott andreplass etter tap av omspill mot svenske Åke Nilsson. Var dessverre ikke mye å gjøre med når han satt eagle’en på første omspillshull, da jeg hadde en kort birdie putt.
Men herregud, så sykt deilig å få det til å klaffe! En flott plassering, en brukbar slant inn på konto og ikke minst får jeg en Europatour start om tre uker i Danmark. EUROPATOUR! Det blir helt sykt.

Så er bare å ta med seg alt det positive fra denne uka og fortsette å jobbe videre. Neste på kalenderen er Isaberg Open i Sverige som starter på torsdag. Så en treningsuke før jeg drar til Danmark.


Oppsummering fra tidligere turneringer:

Nordic League på Gamle Fredrikstad, endte med missed cut etter rundene 75 - 72 (+3 total). Spiller fin golf, men slet med å få vist det på scorekortet, så jeg ble fire slag bak cut-grensen.

Lag NM 1. Divisjon på Elverum:

Jeg spilte Lag NM for Byneset Golfklubb på Elverum GK. Vi stilte med et sterkt lag og det var ingen tvil om at kun topp 2 var godt nok. Det var nemelig det som skulle til for å rykke opp til Elite divisjon til neste år. Vi klarte heldigvis 2. Plassen, men det var ikke uten jobbing de siste dagene. For etter en elendig første dag var vi et stykke etter. Men med noen gode runder andre dag og bra singel runder så holdt det med 7-8 slags margin. Så det var deilig!

For min egen del var mye av spillet veldig bra under denne uka, men litt for svakt nærspill kostet litt slag.


Nordic League på Borre:

Nordic League turneringen Borre Open endte på skuffende vis. Med +9 etter to runder var jeg ikke i nærheten. Spillet og scoring gamet var ikke der det skulle. Var rett og slett for dårlig. Sånn er det vel noen ganger, selv om det er veldig skuffende.


Lørdag 17.06.2017

Tinderbox Charity Challenge:

Da var Nordic League turneringen Tinderbox Charity Challenge på Langesø GK i Danmark over. Jeg er nå tilbake i Oslo for trening noen dager før neste turnering på Borre GK i Horten som starter tirsdag.
Turneringen endte med missed cut med to slag etter rundene 74 - 72 og +4 sammenlagt. Masse god golf og rikelig med birdier (9 birdier og 1 eagle), men dessverre noen stygge, stygge hull (blandt annet en dobbel og en quadruppel). Med en flying start på runde to var jeg -5 etter 6 hull og godt innenfor cutten. Så da er det veldig skuffende å rote det bort. Men sånn er det, får ta med seg det positive og erfaringer videre mot neste turnering.
Jyske Bank PGA Championship:

Turneringen ble spilt over to ulike baner. Første runde på Silkeborg GK og andre på Ry GK. Silkeborg var en ekstremt flott, trang og nokså lang golfbane. I mye vind førte det til vanskeligheter for de fleste spillerne. Der åpnet jeg med en runde på 77(+5), noe jeg kunne si meg fornøyd med på en dag jeg var veldig skjev fra tee. Enda godt at resten av spillet var bra!
Andre runde på Ry gikk jeg 74(+2). Med bare sånn halvveis spill så ble det jobbing mot slutten av runden for å komme meg innenfor cut-streken. Det klarte jeg ved å avslutte -2 de siste 4 hullene.
Siste runde ble også spilt på RY, i perfekte forhold klarte jeg bare en runde på 73(+1) som førte til en delt 59. Plass tilslutt. Jeg var godt igang og rundet -3 på siste runden, men hadde dessverre en treg siste ni på +4.


 Hotellet Bryggan Fjällbacka Open:

På Fjällbacka Open endte jeg på en delt 45. Plass med rundene 72 - 70 - 75 og +5 sammenlagt. Jevnt over god golf, og veldig nært at det kunne vært veldig bra. Men selvfølgelig kjedelig å avslutte med en +5 runde som gjør at jeg faller endel plasser på lista. Så det er bare å jobbe videre og klare flere cutter, så blir det bra.


Mandag 15.05.2017

Nordic League:

Da er jeg på plass i Sverige hvor jeg skal spille Nordic League turneringen ”Store Hotellet Bryggan Fjällbacka Open” som starter torsdag 18. Mai. Turneringen spilles over tre runder(54 hull) med cut etter de første to rundene hvor topp 45 får spille siste runden. Blir bra med noen treningsdager fram mot turneringsstart for å være best mulig forberedt. Det er surt og kaldt her, så jeg håper på litt bedre vær og at den lille forkjølelsen jeg har dratt på meg skal slippe taket.


Søndag 14.05.2017

Garmin Norgescup 2 Gamle Fredrikstad:

Norgescup 2 på Gamle Fredrikstad endte med en delt 16. plass på +14, etter mye klatring på listen. Jeg hadde en grusom første runde på 83 slag(+11), som nesten førte meg til bunn av listen. Andre runden åpnet jeg med en trippel bogey og gikk de resterende 17 hullene på par, så det ble en runde på 75 slag(+3). Runde 3 spilte jeg på 72 slag(par).
Vet ikke eksakt hva som gikk galt på de første 19 hullene, men deler av skylden legges på lengde kontroll på nærspillet på veldig raske og ondulerte greener.

Så jeg tar med flott spill fra de siste 35 hullene og ser fram mot neste turnering. Det var mye bra på gang og siste runden kunne blitt riktig bra for jeg ga meg masse gode muligheter.

Det skal nevnes at Gamle Fredrikstad viste seg fra en flott side, hvor det ikke var stort å trekke fram som feil ved banens stand. Ingen som kan gjøre noe med at været ikke var på topp.


05.05.2017

Nordic League Bravo Tours Open - by Visit Tønder:

Ecco Touren på øya Rømø i Danmark ble en vindfull opplevelse for de fleste. Med spill i stort sett 12-17m/s ble scoren et godt stykke fra ønskelig. Med runder på 83 og 78 slag og totalt +17 havnet jeg langt fra cut streken og fikk ikke spille siste runde. Kort oppsumert ble det noen tøffe og vanskelige golfrunder i vinden. Veldig vanskelig å tenke klokt og ta riktige valg, selv nærspill og putting blir mye verre i slike forhold.
Så jeg tar med meg erfaringene videre og ser fram mot de neste mulighetene jeg får.

 


Tirsdag 18.04.2017

Sesongstart Norgescup:

Førstkommende helg er det sesongstart på Garmin Norgescup på Solastranden (22-23.04). Selv om jeg har vært å spilt noen turneringer i Spania tidligere i vinter skal det bli veldig greit å komme igang med sesongen ”her hjemme”. Skal bli gøy å komme ut og matche seg mot resten igjen. Se litt hvordan spillet er og om man klarer å gå ut og score igjen. For med tanke på at banene i Trøndelag akkurat har åpnet har jeg ikke rukket å få spilt alt for mange runder på gress de siste ukene her hjemme. Så nå gleder jeg meg bare til at sesongen er igang!


Treningsleir i Spania:

Jeg var en uke på treningsleir med Elitelaget på Byneset en time fra Alicante for noen uker siden. VI hadde en utrolig flott tur med upåklagelig vær, opp mot 25 grader og sol. Fikk trent og spilt masse golf på flotte baner og anlegg. Vi holdt til på Resorten Oliva Nova, hvor vi spilte 4 runder. Vi spilte en runde på El Saler, en på La Galiana og to runder på La Sella. Alle var i veldig bra stand.
Fikk inn noen runder på par og bedre, men også noen litt vel rustne runder på litt over par. Sånn er det etter en vinter med mye innendørstrening. Da er det deilig å komme ut, se ballen fly igjen og få spilt masse golf. Jeg tror samtlige var veldig fornøyd med turen.


Søndag 12.03.2017

Ny sesong:

Nå er jeg inne i den litt alt for lange vinteren hvor jeg venter på at snøen skal forsvinne og gresset skal gro. Fra sesongslutt og til starten av februar tilbringte jeg tiden min inne på Trondheim Golfsenter. Denne delen av året går mest med til å terpe teknikk og forberede seg til sesong.

7. Februar reiste jeg til Barcelona for å først spille Ecco Tours Winter Serie på PGA Catalunya. For så å spille Swedish Golf Tours Winter Serie på Lumine. Det var fire fantastiske uker med veldig mye golf og trening. Jeg spilte totalt fire turneringer når jeg var der nede, tre endte med Missed Cut, mens siste endte med en delt 32. Plass. Veldig deilig å klare min første cut på Nordic League og å reise hjem med en god følelse. Golfen ble bedre og bedre mens jeg var der nede, så det var en meget god start og oppkjøring til sesongen.

Neste tur til Spania kommer allerede 25. Mars, da blir det en ukes treningssamling med elitegruppa til Byneset. Etter det er det ikke så alt for lenge til sesongen braker løs her i Norge og Scandinavia. Første turnering her blir Norgescup 1 på Solastranden i Stavanger 22. og 23. April.
Onsdag 02.11.2016

Sesong slutt:

Nå som sesongen er over, står vinteren med teknikktrening for tur. Planleggingen av neste sesong er i gang men jeg vet ikke helt hvordan den ser ut enda. Jeg har planer om å spille noen vinterserier i Spania i vinter. Målet er å spille full sesong på Nordic League, i tillegg til Norgescup og andre turneringer i Scandinavia. Jeg ser fram til en innholdsrik sesong med masse golf!


Nordic League kvalifisering:

Jeg avsluttet sesongen med finale steget av Nordic League kvakifiseringen på Skjoldnæsholm Golf Center i Danmark. Etter rundene 72-79-76 ble det en totalscore på +11 og en delt 53 plass. Jeg klarte ikke målsetningen min som var topp 25 som ga full sesong på NL(Nordic League) til neste sesong. Men med plasseringen min fikk jeg retten til å spille første halvdel av sesongen. Erfaringsmessig har denne kategorien holdt til full sesong tidligere sesonger. Så totalt sett er jeg godt fornøyd med utfallet. Det viktigste var helt klart å komme seg til finalen i Danmark og det nest viktigste var å klare cut’en, noe jeg klarte.
Jeg spilte veldig mye god golf, men i vanskelige forhold med en vindstyrke på 8-12 m/s hele turneringen, gjorde jeg noen feil som kostet meg alt for mange slag. Jeg var rett og slett ikke god nok til å gjennomføre uten disse feilene. Men det var jevnt over veldig mye bra, så til neste sesong må jeg bli bedre på å spille i vind slik at jeg er klar for utfordringer som dette.

Torsdag 29.09.2016

Avansement i Nordic League kvalifiseringen:
Etter rundene 71 og 74 klarte jeg å ta meg videre i Nordic League kvalifiseringen på Miklagard. Med en veldig god første runde og en litt tynger andre runde klarte jeg en delt 5 plass hvor topp 6 tok seg videre. Jeg hadde med meg Lars Martin på baggen, noe som var til stor hjelp. Så nå gjenstår en siste turnering for sesongen. Det er finale steget i kvalifisering i Danmark på Skjoldnæsholm golf center 13-15 oktober.Norgescup seier!:
Norgescup finalen på Drøbak kunne ikke endt bedre. Med fantastisk golf gjennom tre runder vant jeg turneringen med tre slag hele 15 under par. Det var utrolig kult og deilig å holde det helt inn når jeg også ledet med to slag halvspilt.http://www.norskgolf.no/artikler/turneringer/berge-ulseth-vant-arets-siste-norgescup-turnering


Lørdag 10.09.2016

Neste turneringene:
Nå er det noen uker med trening hjemme før de siste turneringene denne sesongen. Først står Norgescup finalen på Drøbak 24-25 September også Nordic League kvalifiseringen på Miklagard 27-28 September.
Norgescup 7 Atlungstad

Norgescupen på Atlunstad golfklubb i starten av September må sies at ble vellykket. Etter mye halveis golf ukene før så fikk jeg inn tre gode runder og endte på en 4. Plass. Med scorene 70 - 76 - 72 ble det to over par til slutt. Deilig å føle at spillet er sånn ca der det skal være igjen, så da dro jeg hjem med et par dusin nye baller og litt ekstra med selvtillit før sesong avslutningen.  


Ålandsbanken Finnish Open og Landeryds Masters:

Før Norgescupen  på Atlungstad spilte jeg både Ålandsbanken Finnish Open på Åland og Nordea Touren Landeryds Masters i Linköping. Begge turneringene gikk dessverre for dårlig score messig og endte med to missede cutter (altså ingen siste runde). Selv om jeg slo veldig mye bra så kom det noen slag her og der som kostet mye og med et jevnt over for dårlig nærspill var det ikke mulig å score godt nok. Så jeg tar med meg opplevelsene og erfaringene videre også er resultatene glemt. Er veldig spennende å få reise rundt og spill på ulike anlegg i forskjellige land. Så jeg ser fram til flere muligheter.


Norwegia Open/Norgesmesterskapet 2016

Norgesmesterskapet kombinert med en Nordic League turnering på Moss og Rygge golfklubb 18-20 August endte med missed cut med to slag. Jeg gikk 76 - 74 (6 over par totalt) som var to slag for dårlig til å få spille siste runde på Skjeberg. Fryktelig kjedelig å ikke prestere på denne turneringen som var en av de store målene for denne sesongen. Jeg spilte egentlig mye bra, men Moss og Rygge er en krevende bane der jeg gikk på en smell i starten. Etter 7 spilte hull lå jeg allerede +6 og så litt mørkt på fortsettelsen. Men derfra klarte jeg å snu det, de siste 29 hullene gikk jeg på par, noe som viser hva jeg var i stand til og at golfen var bra store deler av turneringen. Så det var ikke vanskelig å se hvor jeg mistet cutten. Men men, jeg tok med meg det som var bra og prøvde å glemme det som var dårlig i starten. Ser fram til Norgesmesterskapet 2017, da skal jeg ha revansje.


Tirsdag 09.08.2016Da er jeg tilbake i Klæbu etter to uker med turneringer i Sverige og Danmark. Kort oppsumert så var golfen litt opp og ned. Deler av spillet var bra mens andre deler var dårlig. Så det endte med en del plasseringer rundt midten av resultat listene. Men sånn er golfen. Nå er jeg hjemme for å få trent bra og ladet batteriene til nye turneringer utover høsten. Forutenom en Elitematch på Onsdag den her uken blir det bare trening og noen fridager. Tirsdag neste uke drar jeg nedover for å Spille Norgesmesterskapet på Moss og Rygge, og Skjeberg. Det er kombinert NM og Nordic League turnering. Med 156 startende tror jeg vi er omtrent 50 nordmenn. Turneringen går over 2 runder på Moss og Rygge med cut for de 40 beste og siste runde går på Skjeberg.
Fredag 22.07.2016

Neste turneringene

Jeg setter kursen mot Stockholms området i starten av neste uke, for å spille tre turneringer der. Før jeg avslutter turen en time øst for København hvor jeg skal spille Ecco Tour (Nordic League). Første turnering er Johannesberg Open 27 og 28 juli. Den andre turneringen jeg skal spille er Arboga Open 29 juli som er ca 2 timer vest for Stockholm. Den tredje turneringen heter Skytteholm Open som går 31 juli og 1 august. Så går turen til Danmark og rett utenfor København hvor jeg skal spille ”Made in Denmark European Tour Qualifier” (Ecco Tour), som er en del av turneringsserien Nordic League.


Mandag 18.07.2016

Kort oppsummering av de forrige turneringene

Lag NM
Nå kommer jeg rett fra Hakadal hvor jeg har spilt lag NM 1. Divisjon for Byneset GK. Vi dro nedover med et sterkt lag og hadde en målsetning om å komme topp 2 som gir opprykk til elite divisjon neste år. I løpet av tre dager med foursome, fourball og singelrunder holdt det ikke helt. Etter 11 tellende golfrunder, 783 slag totalt endte vi 4 slag bak andre plassen og opprykk. Jeg må innrømme at vi var 5 stk som var ganske skuffet når vi satt kursen mot trøndelag igjen. Men vi var rett og slett ikke god nok. Så vi får prøve igjen til neste år.

Norgescup 4

2-3 juli spilt jeg Norgescup 4 på Stiklestad, det endte med en delt tredje plass, noe som er den beste plasseringen jeg har hatt på Norgescup. På tre runder hadde jeg en totalscore på 10 over par, noe jeg anser som helt greit. Til tider var det tøffe vindforhold, men igjen så var banen i veldig bra stand. Totalt sett er jeg veldig fornøyd med turneringen som endte med en god plassering, men spillet var ikke helt 100% på plass. Jeg følte jeg hadde mye å gå på, og det er vel på en måte bra for det viser at jeg kan prestere enda bedre.

Borre Open
Neste turnering var Nordea Tour turneringen Borre Open. Det var min første turneringsstart på dette nivået. Første runde spilte jeg nokså bra golf, spilte stabilt men klarte ikke å score fult så lavt som kreves på dette nivået. Jeg gikk en runde på +2, noe jeg trodde var helt greit når jeg gikk fra scorekort mottaket. Det viste seg at det holdt til en delt 103 plass blandt de 156 startende. Da viste jeg at jeg måtte gå minst 4-5 under par på den andre runden for å klare cutten (topp 45 får spille siste runde). Jeg spilt god golf de første ni hullene men klarte ikke å score godt nok, så jeg rundet 1 over par. Mens på de siste ni hullene startet den virkelig gode golfen, jeg la meg opp til veldig gode birdie muligheter og satt mange av de. Med fire birdier på siste ni klarte jeg å komme inn til en minus 3 runde og totalt 1 under par etter to runder.
Det var dessverre 2 slag for dårlig til å klare cutten. Men for min del var dette en god opplevelse og en stor opptur. Med den siste runden ser jeg at jeg har noe å gjøre på dette nivået og ser fram til neste gang jeg skal forsøke å klare cutten.

Norgescup 3

Den første turneringen var Norgescup 3 på Østmarka GK 18-19 juni. Der endte jeg på en delt 25 plass, med en total score på 9 over par. På en relativt kort og enkel bane så var ikke det bra nok. Spillet satt ikke helt, jeg klarte ikke å utnytte gode muligheter, korte par 4 og par 5 hull, i tillegg til at jeg var dårlig på green.
Onsdag 15.06.2016

Nå er jeg helt ferdig på skolen, og kan rette mesteparten av tiden mot golfen framover. Førstkommende helg skal jeg spille Norgescup 3 på Østmarka GK, jeg drar nedover for å spille innspill på fredagen og turneringen går over 36 hull på lørdag og 18 hull på søndag. Etter det går turen videre til Borre GK hvor jeg skal spille min første Nordea Tour som er en del av turneringsserien Nordic League. Det ser jeg veldig fram til, det skal bli spennede å prøve seg på det nivået. Det er et stort mål for min del å komme meg inn og få fast plass i den turneringsserien.
Har planer om å få inn noen gode treningsøkter før turneringen i helga, siden store deler av de siste dagene har gått til eksamensforberedelser osv. De som er med i min Birdie & Eagle klubb vil få oppdateringer på mail i forkant og underveis i turneringene.


Mandag 06.06.2016

Da har jeg  spilt Østlandstour på Miklagard i helga. Turneringen ble spilt over 36 hull på 2 dager i flotte forhold, banen er i like god stand som alltid. Endte på delt 6 plass til slutt, gikk 75 slag(+3) og 74 slag(+2), så totalt 5 over par. Spillet var ganske likt begge dagene, helt grei fra tee, mens jeg treffer mange greener. Drivet veldig bra siste dagen, men fellesnevneren for begge dagene er puttingen, sliter med lengde-kontrollen spesielt fra start og senker ikke noen lange putter. Så fremmover må jeg jobbe med putting generelt og spesielt lengde-kontrollen. Klarer jeg å bli mer heit på greenene, kan det komme noen lave scorer.

Men oppsummert så var det to nokså gode runder og en god turnering, bare to slag opp til topp 3. Ikke sikker på om det blir noe turnering neste helg pga eksamener både før og etter helga. Men vet jeg skal spille Norgescup 3 på Østmarka 18.-19. Juni.️🏌
Søndag 29.05.2016

 En liten oppdatering fra Norgescup 2 på Nes GK i helga. Spilte 76 (+4), 75 (+3) og 73 (+1), endte totalt 8 over par. Det holdt til slutt til en delt 11. plass i et ganske sterkt startfelt. Spiller god golf, gjør litt småfeil som koster meg noen slag. Senker noen lange putter, samtidig som jeg bommer noen "korte" putter. Men sånn er golf. Kunne vært bedre fra tee, men var egentlig veldig god inn mot green spesielt med tanke på at det var my lange hull.

Klarte å skape endel gode muligheter og derfor ble det en del birdies, hvertfall på siste runde. Totalt sett er jeg greit fornøyd med turneringen, skulle gjerne sett at jeg var noen slag bedre og var med å kjempet helt i toppen. Men jeg er ikke langt fra teten, så det er bare å fortsette jobbingen.

Neste turnering nå er Østlandstour på Miklagard førstkommende helg.Søndag 22.05.2016

Ferdigspilt turnering og tilbake i Oslo. Spilte solid golf i hele går. Gikk 71(-1) og 74(+2) på en forholdsvis utfordrende bane. Slo ballen bra hele dagen og med et nærspill som er bedre enn tidligere så må jeg si meg veldig fornøyd. Godt å se at treningen gir uttelling. Med en total score på +1, endte jeg på en delt 14 plass. Morsomt å prøve seg på den svenske touren med et sterkt startfelt. Jeg klarer å ta vare på en del av de gode mulighetene jeg gir meg, men det er fortsatt litt å gå på. Så det er bare fortsette med mye trening.

Neste turnering er nå Norgescup på Nes GK til helga.


Fredag 20.05.2016

Da er jeg på plass i Sverige, like ved Ørebro. Skal spille Kumla Open by Malmbergs Elektriska AB på Kumla GK. I dag har jeg spilt innspill i mye regn, men satser på at det blir bedre i morgen. Banen virker utfordrende men veldig fin. Forholdene legger til rette for at det er mulig å score. Turneringen går over 36 hull på lørdag og jeg starter kl. 09.10. Så da er det bare å krysse fingrene for fint vær og godt spill. Link til turneringen ligger under Kalender.


Tirsdag 10.05.2016

Med noen uker mellom turneringene bruker jeg tiden på å trene så mye som mulig. Har vært hjemme i Trøndelag en tur hvor jeg fikk noen treningsøkter både på Byneset og Klæbu. Spilte blandt annet en meget solid runde på 65 slag på Byneset Nord. Nå har vi hatt rundt 23-24 grader og sol de siste dagene på østlandet og da kan man ikke unngå å være på banen for å trene og spille. Har et mål om å spille Kumla Open i Sverige 21. Mai, det er en ”minitour” hvor det er noen små pengepremier til de som er i toppen. Men jeg  kommer tilbake om det blir så jeg spiller den når det nærmer seg. I slutten av Mai derimot vet jeg at jeg skal spille Norgescup 2 på Nes GK. Legger med noen bilder fra øktene de siste dagene i det flotte været

Søndag 01.05.2016

Da er Norgescup 1 ved Solastranden nettopp avsluttet. Martin hadde 2 flotte runder lørdag som begge var på 72 slag (+3), men søndag ble ikke helt som planlagt. Ble gjort noen feilvalg av køller i vinden som var skiftende samt noe annet grums i nærspillet, men ingenting som det ikke kan gjøres noe med.
Ikke så ”værst” å havne på 25.plass av 78 når du vet du har masse å gå på enda.
Etter en mai med bedre forhold og god trening, ser vi fram til Norgescup 2 ved Nes 28-29 mai.


Søndag 21.02 2016

Fine forhold i Portugal, og jeg legger nå grunnlaget for en spennende sesong.

Søndag 7.Februar 2016

Martin Ulseth går ”all in” , og blir profesjonell golfspiller i 2016. Alle som ønsker å bidra er hjertelig velkommen. Det finnes flere forskjellige måter å bidra på, info om det finner dere på linker til venstre her på hjemmesiden.